Keresés ebben a blogban

2013. március 6., szerda

Hittem, azért szóltam...

 Érdekes dolog, ha valamit már jól tudsz, mégis az aktuális körülmények még jobban elmélyítik a tudásod.
Az Isten szava az, ami nagyító alá került mostanság nálam, de nem úgy, mintha eddig kételkedtem volna benne, hanem még erőteljesebbé vált, mint eddig.
Nagyon biztató, mert közben Jézus és az Atya természete is valahogy világosabb lesz.
Egyszerűen meglep a hatalma, a szeretete, és az, ahogy közvetíti felénk a szavai erejét.

Mikor valaki megbánt engem, a szavak valóságosan meg tudnak sebezni, de ilyenkor megnézem azt is, hogy mit mond a dolgokkal kapcsolatban Jézus.
Ha kárhoztatás száll felém valahonnan, nem kibúvót kell keressek, csak megvizsgálom.
Nem vetem el a lehetőséget, hogy hibáztam. Tudom vállalni, mert nekem olyan Valaki áll az életem felett, akinek hatalma van bűnöket megbocsátani.
Ján 12:46-50  Én világosságul jöttem e világra, hogy senki ne maradjon a sötétségben, aki én bennem hisz.  És ha valaki hallja az én beszédeimet és nem hisz, én nem kárhoztatom azt: mert nem azért jöttem, hogy kárhoztassam a világot, hanem hogy megtartsam a világot.  Aki megvet engem és nem veszi be az én beszédeimet, van annak, aki őt kárhoztassa: a beszéd, amelyet szóltam, az kárhoztatja azt az utolsó napon.  Mert én nem magamtól szóltam; hanem az Atya, aki küldött engem, ő parancsolta nékem, hogy mit mondjak és mit beszéljek.  És tudom, hogy az ő parancsolata örök élet. Amiket azért én beszélek, úgy beszélem, amint az Atya mondotta vala nékem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megtalálni magunkat

Mikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős... Ezen gondolkodtam, hogy mit akar mondani Pál? Arra jutottam, hogy annyi ellenállás van belénk k...