Keresés ebben a blogban

2017. szeptember 24., vasárnap

Köszönjük, hogy betöltötted Jézus!

 Az Örökkévaló Isten Szelleme nyugszik rajtam, mivel fölkent engem az Örökkévaló.
Elküldött, hogy örömhírt vigyek a szegényeknek, meggyógyítsam a megtört szívűeket, szabadulást hirdessek a foglyoknak, és szabadon bocsássam a megkötözötteket, hogy hirdessem az Örökkévaló jókedvének esztendejét, Istenünk bosszúállása napját, és megvigasztaljak minden gyászolót.
 Elküldött, hogy akik Sionban gyászolnak, azoknak fejére ékes koronát tegyek a hamu helyett, öröm olaját adjam nekik a gyász helyébe, és dicséret palástját adjam rájuk a csüggedés és szomorúság szelleme helyett.
 Akkor majd az igazságosság fáinak nevezik őket, akiket az Örökkévaló ültetett, hogy dicsőségét nyilvánvalóvá tegyék, hogy újjáépítsék az ősi romokat, helyreállítsák, ami régen elpusztult, és felépítsék a romba dőlt városokat, melyek lakatlan hevertek nemzedékeken át.

3 megjegyzés:

  1. nehéz szavakat találnom, de csak azt akartam megírni, hogy köszönöm neked ezeket az írásokat. A legmélyebb sötétségben élem most az életem, és nagyon sokat segítettél

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isten áldjon meg! :) Ha tudok segíteni nyugodtan szólj!

      Törlés
    2. köszönöm :)

      Törlés

Megtalálni magunkat

Mikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős... Ezen gondolkodtam, hogy mit akar mondani Pál? Arra jutottam, hogy annyi ellenállás van belénk k...