Keresés ebben a blogban

2017. június 7., szerda

Pünkösdölő

 Nemrégiben valaki megosztott egy videót a Facen, amiben az utca népét szólították meg és el lehetett ájulni azon, hogy sokan egyáltalán nem tudták mit ünneplünk mi akkor.
Lényeg, hogy nem kell dolgozni! ✌
Én annyira nem akadtam ki ezen a tudatlanságon, hiszen én sem régóta vágom a témát. Sőt, ha belegondolok, biztos nem annyira feleltem volna csípőből, hiszen minél többet tudok, annál jobban látom, hogy milyen nagy is az a tudás, ami még megszerzésre vár.
Szóval Zsozsó megint szuper módon magyarázta el a pünkösdöt.
Itt meghallgatható
Igék:
Apcsel 2
1Péter 1, 10 Ezt az üdvösséget próbálták megérteni, ezt kutatták nagy szorgalommal a régi időkben a próféták is, akik Isten kegyelméről prófétáltak, amely most megérkezett hozzátok. 11 Azt szerették volna tudni, hogy mikor és hogyan fog megtörténni az, amit Krisztus Szelleme mutatott nekik. A Szent Szellem a prófétákban élt, és előre megmutatta Krisztus szenvedéseit és az utána következő dicsőségét. 12 Azt is megmagyarázta a prófétáknak, hogy a munkájukkal nem saját maguknak, hanem az utánuk következő nemzedékeknek szolgálnak.
Ti vagytok ez a nemzedék, és a ti javatokra szolgál mindaz, amit a próféták mondtak! Ugyanerről beszéltek azok is, akik mostanában az örömhírt elvitték hozzátok. Isten azért küldte a Mennyből a Szent Szellemet, hogy segítsen nekik hirdetni az örömüzenetet, amelybe még az angyalok is vágyakozva szeretnének betekintést kapni!

Más:
Az új életem így 12 év után is tartogat meglepetéseket.
Mire gondolok ez alatt?
Arra, hogy egy új módon tudok látni és ehhez nagyon jó támpont az évek óta használatban lévő listám, amin a kéréseim, ígéreteim vannak felsorolva egy-egy évszámmal, sok-sok igeverssel. Néha a válaszok is és látom mennyi minden megvalósult ebből.
És még annyi mindent szeretnék megvalósítani!
Pl. vízen járni Jézussal.
☺☝❤

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megtalálni magunkat

Mikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős... Ezen gondolkodtam, hogy mit akar mondani Pál? Arra jutottam, hogy annyi ellenállás van belénk k...