Keresés ebben a blogban

2013. február 7., csütörtök

A Tökéletes Segítség – Joseph Prince

Minap erre a videóra találtam. Idézek pár gondolatot belőle, hátha kedvet kap valaki megnézni, ugyanis pontosan azokat a gondokat tárgyalja, amik a hétköznapjaim megrontói. 
A probléma a következő - mondja:
"Olyan eredményekre sem vagyunk képesek, amire a Biblia mégis azt mondja, hogy már a miénk. Nem tudjuk, hogyan részesüljünk a Jézus által már megszerzett javakból. 
A törvény aktiválja a testet, a a kegyelem pedig a Szellemet. Minél inkább magadra veszed a törvényt, annál biztosabb a bukás. Hívő emberek a Bibliában foglaltakat akarják megélni, de vannak abban egymásnak ellentmondó részek is. Csak a Isten Szelleme fog tudni abban tanácsot adni, hogy melyiket kövesd. Vele meg fogod élni Isten akaratát, nélküle csak a törvényt." 

Mivel sok szó esik benne a nyelveken szólásról, ami egy szellemi ajándék, ne botránkozz meg. Nem szabad elutasítónak lennünk valamivel kapcsolatban, ha nem ismerjük. 
Bizony már a Szent Szellem benned él, ha Jézust Uradnak nevezed. Ha kapsz egy ilyen ajándékot, ne ijedj meg tőle, hanem köszönd meg és használd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megtalálni magunkat

Mikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős... Ezen gondolkodtam, hogy mit akar mondani Pál? Arra jutottam, hogy annyi ellenállás van belénk k...