Keresés ebben a blogban

2018. március 25., vasárnap

Egy szép ima nyomán...

Egy szép ima nyomán született ez a kép, mert nagyon megérintett. Nem én imádkoztam, csak hallottam és rámondtam, hogy úgy legyen. Fájdalmas és igaz. Jézus szavai alapján fogalmazódott meg, íme:
János 12,20-26 A páska ünnepére igen sokan jöttek Jeruzsálembe imádkozni, és voltak közöttük görögök is. Ezek odamentek Fülöphöz, aki a galileai Bétsaidából származott, és megkérték: „Uram, szeretnénk látni Jézust!” Fülöp szólt Andrásnak, azután mindketten odamentek Jézushoz, és szóltak neki.
Jézus így válaszolt: „Eljött az idő, hogy az Emberfia megdicsőüljön. Igazán mondom nektek: a búzamagot el kell vetni a földbe, hogy ott elhaljon, azután majd felnő, és gazdag termést hoz. Ha viszont nem hal el, akkor csak egymaga marad.
 Aki ragaszkodik a lelkéhez, vagyis az életéhez, az el fogja veszíteni. Aki pedig kész feladni a lelkét, vagyis az életét ezen a világon, az megtartja azt az örök életre. Aki nekem szolgál, engem kövessen! Akkor, ahol én vagyok, ott lesz a szolgám is velem. Aki pedig engem szolgál, azt megbecsüli az Atya.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megtalálni magunkat

Mikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős... Ezen gondolkodtam, hogy mit akar mondani Pál? Arra jutottam, hogy annyi ellenállás van belénk k...