Keresés ebben a blogban

2017. augusztus 22., kedd

Kinek kell az én bajom?

A Mennyei Apukámnak.
Ha velem együtt aggódással ébredtél, mondd el velem együtt ezt az imát:
Atyám, oda szeretném adni neked a félelmeimet, amik a

  • gyermekem miatt,
  • munkám miatt,
  • anyagi helyzetem miatt,
  • egészségi állapotom miatt,
  • családom miatt,
  • megbántottság miatt, 
  • és..... miatt (bármit behelyettesíthetsz!)
van bennem! Tudom, hogy az aggódás nem visz előre. Jézus azt mondja, hogy hiába próbálnék egy arasszal magasabb lenni, nem vagyok rá képes aggódással, sőt semmit sem érek el vele, viszont Isten a madaraknak is ad enni, meg a liliomokat is szépen öltözteti.
Engem többre tart ezeknél.
Kérlek Istenem, add a Te békességed!
Ehhez annyi kell, hogy hallgassak rád és azt tegyem, amit mondasz.
»Atyánk, aki a Mennyben vagy,
legyen megszentelve a neved!
Jöjjön el királyi uralmad,
és akaratod teljesüljön itt a Földön is,
ahogy a Mennyben teljesül!
A mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma!
Bocsásd meg a bűneinket,
ahogyan mi is megbocsátottunk azoknak,
akik ellenünk vétkeztek!
Ne engedd, hogy kísértésekkel próbára tegyenek bennünket,
és szabadíts meg minket a gonosztól!«
Jézus, köszönöm, hogy az életed adtad értem!
Minden bűnömért Téged bántottak, minden betegségemet felvitted a keresztre.
Köszönöm Neked!

AMEN!

Isten Királysága legyen az első!
Máté 6,25 „Ezért azt mondom nektek: Ne aggódjatok életetek miatt, hogy mit fogtok enni és inni, se testetek miatt, hogy mibe fogtok öltözködni! Hiszen nagyobb dolog életet adni, mint az ételről gondoskodni! Nagyobb dolog testet alkotni, mint ruhát készíteni! 26 Figyeljétek meg az égi madarakat! Nem vetnek, nem aratnak, élelmet sem gyűjtenek magtárba — Mennyei Atyátok mégis táplálja őket. Ti azonban sokkal értékesebbek vagytok, mint a madarak! 27 Ki tudná közületek aggodalmaskodásával akár csak egy órával is meghosszabbítani az életét?
28 Miért aggódtok a ruhák miatt? Figyeljétek meg a mezőn a vadvirágokat, hogyan növekednek, pedig nem fáradoznak, hogy ruhát készítsenek maguknak! 29 Mégis azt mondom nektek, Salamon király a dicsősége csúcsán sem öltözködött olyan szépen, mint ezek közül bármelyik. 30 Látjátok, ezek a növények ma még virágzanak, holnapra pedig már elszáradnak, és a tűzbe dobják őket, Isten mégis milyen gyönyörűen öltözteti őket! Mennyivel inkább fog titeket öltöztetni?! Ne legyetek hát kishitűek!
31 Ne aggódjatok, és ne kérdezzétek: »Mit fogunk enni, és mit fogunk inni?«, vagy: »Mibe öltözzünk?« 32 Azok törtetnek szüntelen ilyen dolgok után, akik nem ismerik Istent. Mennyei Atyátok jól tudja, hogy mindezekre szükségetek van. 33 Isten Királyságával és azzal törődjetek, amit Isten igazságossága kíván — erre törekedjetek mindenek előtt! Isten pedig majd törődik azzal, amire szükségetek van. 34 Ne aggódjatok tehát a holnap miatt! A holnap majd magával hozza az új gondokat és az új megoldásokat is. Minden napnak elég a maga gondja-baja.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megtalálni magunkat

Mikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős... Ezen gondolkodtam, hogy mit akar mondani Pál? Arra jutottam, hogy annyi ellenállás van belénk k...