Keresés ebben a blogban

2019. augusztus 27., kedd

Új bejegyzés

 Vannak megtanulható dolgok.
Blogíráskor már tudom a lépéseket, mikor képet teszek fel, mikor linket illesztek be, mikor idézek valahonnan.
Vajon ilyen az élet is?
Megtanulható? Ha én így, vagy úgy teszek a férjemmel / gyermekemmel / apámmal / barátommal, akkor ez és ez fog történni? Sőt, lehet, hogy a tetteim hatással vannak a barátom barátaira is?
Nem tudom, de, hogy abban van ráció, amit Jézus mondott, vagyis kősziklára kell építkezni, az tuti! Az olyan biztos, mint ahogy most itt ülök! Mert a szél, az eső, a vihar, az árvíz jönni fognak, bele fognak ütközni az épületbe, és ha rossz volt az alap, összedől.

Máté 7:24 Valaki azért hallja én tőlem e beszédeket, és megcselekszi azokat, hasonlítom azt a bölcs emberhez, aki a kősziklára építette az ő házát:
Máté 7:25 És ömlött az eső, és eljött az árvíz, és fújtak a szelek, és beleütköztek abba a házba; de nem dőlt össze: mert a kősziklára építtetett.
Máté 7:26 És valaki hallja én tőlem e beszédeket, és nem cselekszi meg azokat, hasonlatos lesz a bolond emberhez, aki a fövényre építette házát:
Máté 7:27 És ömlött az eső, és eljött az árvíz, és fújtak a szelek, és beleütköztek abba a házba; és összeomlott: és nagy lett annak romlása.
 +1 régi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megtalálni magunkat

Mikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős... Ezen gondolkodtam, hogy mit akar mondani Pál? Arra jutottam, hogy annyi ellenállás van belénk k...