Az alaprecept itt található.
Ezt kicsit átdolgoztam, mert emlékszem, hogy a tészta nagyon macerás, és nem éri meg.
30 dkg dió
30 Nutella
Keksz
Hulala hab a tetejére - fél liter
1 liter tej a pudingnak + 3 Cs vaníliás pudingpor +30-35 dkg cukor+ 25 dkg margarin
Én nem tettem hozzá tojást, így is finom.
Kb fél liter tej az áztatáshoz
Megpirítjuk a felaprított diót.
Letesszük a tepsi aljára az áztatott kekszet, megkenjük nutellával megszórjuk a dióval.
A kész, kihűlt pudindba belekeverjük a 25-30 deka margarint, majd elfelezzük.
Fele mehet a tepsibe, aztán rá még egy réteg tejbe mártott keksz, vagy babapiskóta.
Felébe mehet az olvasztott csoki, vagy Nutella, attól függően, hogy gluténmentes lesz-e.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése